Aparati za vodu

08.11.2021.

Aparati za vodu su jednostavni i bezbedni uređaji, koji omogućavaju korišćenje tople i hladne vode po našoj želji. Zauzimaju veoma malo prostora i ako govorimo o prostoru za stanovanje gotovo su neupadljivi i veoma zahvalni.
Aparati za vodu su mali potrošači struje i sa te energetske strane su zahvalni uređaji. Tihi su u radu, gotovo nečujni, te vam nabavkom ovog uređaja neće ni u kom slučaju biti smetnja tokom noći ukoliko spavate u istoj prostoriji.
Aparati za vodu omogućavaju sasvim dovoljno hladne i tople vode u j edinici vremena za čak i veću porodicu. Topla voda je zagrejana i do 90°C, što je sasvim dovoljno za čaj, kafu ili neki drugi topli napitak. Hlađenje vode je na temperaturi od 10-15°C.

Postoji puno brendova Aparata za vodu, sličnih karakteristika i sličnog dizajna, a mi vam već godinama nudimo proveren brend BEKO. Klasičan dizan, mala potrošnja, bešumni u redu, jednostavni za održavanje i montažu.
Aparati za vodu marke BEKO, nudimo uz ugovor besplatno, i dovoljno je da vaša mesečna porudžina vode iznosi samo dva balona vode od po 18.9 litara.
Odluka o nabavci aprata za vodu ne sme biti presudna sa stanovišta aprata već sa stanovišta vode koju će vaša porodica konzumirati putem tog aparata za vodu. Naime, razlog nabavke aparata za vodu je VODA. Kvalitet vode koju pijemo direktno utiče na kvalitet našeg zdravlja.
Nije isto da li je to voda prerađena iz nekog vodovoda, tretirana hemikalijama, ili je to izvorska čista voda. Voda koju dobijate uz naše aparate, izvire na obroncima Golije i bez ikakvog tretiranja direktno sa izvora ide u punionicu.

Ukoliko imate svoj aparata, iskoristite našu zimsku akciju. Ako nemate aparat a razmišljate da unapredite kvalitet ishrane nabavkom kvalitetne vode za piće, pozovite nas na 063/404-101 ili putem kontakt forme na sajtu, kako bi uradili porudžbu aparata za vodu i balone čiste zdrave Golijske vode.

Dostupni smo svakog dana Pozovite Vaš pouzdan dobavljač vode-Vel Boy

Golijska ledena voda