Golijska voda dostava

Golijska voda i dostava golijske vode na teritoriji Beograda su vrhunskog kvaliteta, što je osnovna delatnost kompanije Vel Boy.

Golijska ledena voda po svim analazama, potvrdila je kvalitet, i time opravdala epitet najkvalitetnije vode koju kupci konzumiraju, koja se direktno sa izvoda puni i dostavlja na adresu.

Prva analiza kvaliteta Golijske ledene vode vršena je 05.04.2002. godine od strane Zavoda za zaštitu zdravlja iz Čačka. Druga komplet analiza rađena je 05.07.2002. godine od strane Rudarsko-geološkog fakulteta-institut za hidrohemiju. Na osnovu ovih rezultata može se videti da analizirani parametri u potpunosti odgovaraju vrednostima koje propisuje pravilnik o hemijskoj ispravnosti vode za piće i da su u pogledu bakteriološke ispravnosti može reći da je rezultat potpuno sterilan.

Takođe na osnovu dobijenih podataka može se konstatovati da vode ovog izvorišta prema vrednostima pH, pripadaju neutralnim do slabo alkalnim vodama. Mineralizacija Golijske vode iznosi 79 mg/l. Sadržaj mikrokomponenti je takav da vode pripadaju hidrokarbonatno-kalcijumskom tipu.

Ostali analizirani parametri govore da su Golijske vode izvorišta ''Vučje'' izvarednog kvaliteta na osnovu dosadašnjih analiza i potpuno sterilne.

Prema odredbama Pravilnika o kvalitetu prirodnih mineralnih, prirodnih izvorskih i stonih voda objavljenom u Službenom glasniku Republike Srbije u decembru 2005.godine voda ima uslove da se deklariše kao Prirodna izvorska voda se registrovanom Robnom markom “Golijska LEDENA”. Navedeni pravilnik usklađen je sa važećim pravilnicima o kvalitetu voda na teritoriji Evropske Unije.

Kompletan proizvodni proces je pod neprestanom kontrolom i već je ostvario sertifikat HACCP i ISO9000 standarda. Ovaj proizvod je takođe označen žigom proizvoda zdrave hrane ZELENA JABUKA.

Golijska ledena voda

Jedan litar vode sadrži(mg):

Minerali Hemijska oznaka Količina (mg)
Kalcijum Ca++ 20.44
Magnezijum Mg++ 3.64
Natrijum Na++ 0.79
Kalijum K 0.27
Bikarbonati HCO3 79.30
Nitrati NO3 4.28
Sulfati SO4 8.52
Hloridi Cl 3.45
Ph vrednost 7.46
Suvi ostatak na 180°C 67.00

Golijska LEDENA je laka, meka osvežavajuća voda potpuno izbalansiranog hemijskog sastava.

Dobro uravnotežen mineralni sastav i izuzetno nizak sadržaj natrijuma čine je pogodnom za svakodnevnu upotrebu.

Kompanija polaže ekskluzivna prava na robnu marku “Golijska LEDENA” i u perspektvi očekuje da od nje stvori prpoznatljiv brend.

LEDENA je u pogledu kvaliteta i svojih vrhunskih osobina uporediva ili čak bolja od najpoznatijih svetskih brendova.

Golijska ledena voda
Golijska ledena voda
Golijska ledena voda
Golijska ledena voda